Site pictogram Taxi Breda | 076 -766 00 66

Groepsvervoer Breda

Groepsvervoer Breda

TaxibusCentrale Breda is uw professionele vervoerder voor uw groepsvervoer Breda. Wij bieden groepsvervoer aan per taxibus voor maximaal 8 personen. Per mini-touringcar of limobus voor maximaal 19 personen.

TaxibusCentrale Breda is opgericht in 2007 en wij hebben vanaf het begin gestaan voor een persoonlijke service. Het vervoer tegen scherpe tarieven te verzorgen. Wij hebben binnen ons kleine bedrijf korte lijnen waardoor wij flexibel en klantgericht zijn. Daarnaast zijn onze chauffeurs allen voorzien van alle benodigde opleidingen en diploma’s. Zij spreken minimaal Nederlands, Engels en Duits en hebben een comfortabele rijstijl.

Stiptheid en flexibiliteit

In de beginfase zijn wij begonnen met taxivervoer per taxi’s en taxibus. Later hebben we groepsvervoer Breda uitgebreid met een 19 persoons mini-touringcar. Een taxibus is altijd ingericht voor 5 tot en met maximaal 8 personen. Alle groepen daarboven vervoeren wij met onze 19 persoons mini-touringcar. Deze limobus is prima geschikt voor alle groepen vanaf 9 personen en voor diverse gelegenheden. Zoals bedrijfsuitjes, luchthavenvervoer, sportteams, trouwvervoer, rouwvervoer, uitgaansvervoer..

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het onderstaande formulier zo compleet mogelijk invullen om een juiste prijsopgave te ontvangen.

Vul het formulier zo compleet mogelijk in voor een juiste en scherpe offerte


:
:

Mobiele versie afsluiten