Touringcar Breda

Touringcar Breda

Voor Touringcar Breda kunt u bij ons terecht. Wij hebben een nette 19 persoons (mini)-touringcar in ons wagenpark. Daarmee vervoeren wij groepen voor verschillende gelegenheden. Zoals zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, kinderfeestjes, dagtrips, teamuitjes, familiefeestjes, uitgaansvervoer, school- en leerlingenvervoer, trouwvervoer en rouwvervoer en uiteraard andere groepen.

De mini-touringcar heeft een net interieur met mooi beklede stoelen. De ramen zijn getint zodat het gezelschap wat privacy heeft maar toch genoeg lichtinval. Wij hebben geen grote aanwezige reclame op de mini-touringcar waardoor deze bus voor verschillende gelegenheden in te zetten is. Touringcar Breda is inzetbaar voor particuliere en zakelijke klanten.

Taxibuscentrale Breda heeft na alleen vervoer aan te bieden met taxi’s en een taxibus, gekozen om uit te breiden met een mini-touringcar. Zo kunnen wij de klanten voorzien van alle soorten vervoer. Zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarbij staan wij voor het bieden van een persoonlijke service en hebben wij snelle korte lijnen binnen onze centrale zodat we flexibel en accuraat zijn. Graag krijgen wij ook feedback over onze geleverde diensten zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.

Onze taxi- en buschauffeurs zijn uiteraard goed opgeleid en spreken zij allen minimaal Nederlands Engels en Duits. Zij zijn netjes gekleed en weten wat er van hen wordt verwacht als chauffeur. Comfortabel rijden staat bij ons voorop!

Wanneer u bij ons een rit besteld kunt u deze rit contant afrekenen bij de chauffeur. Of gebruik maken van ons mobiele pin-apparaat (pinpas of (company) creditcard). De ritten dienen op de heenweg te worden voldaan. Zo zijn wij verzekerd dat de groep klaar zal staan op de afgesproken tijd en plaats.  Zakelijke klanten kunnen vragen naar factuur zodat deze vooraf of achteraf naar u wordt verstuurd.

Zou u graag meer informatie willen, dan kunt u rechtstreeks bellen met 076 – 766 00 66 of ons offerte formulier invullen en u ontvangt dan z.s.m. onze prijsopgave.

Print Friendly, PDF & Email